Michelle schrijft

Blogposts

Gedichten- en receptenbundel

Het hield me wakker. In deze crisistijd ben ik als ZZP'er minder zeker van mijn inkomsten, maar heb ik tegelijkertijd meer ruimte om creatief te zijn. En dat was mijn brein dus, middernacht, toen ik eigenlijk van plan was te gaan slapen... 

Er spookte een idee door mijn hoofd dat ik niet mocht vergeten: zou het niet fantastisch zijn om twee van mijn passies – schrijven en veganistisch eten (maken) – te combineren in een gedichten- en receptenbundel? 

Het zou mooie foto's en illustraties moeten bevatten, plus informatie over de werking van de ingrediënten op ons immuunsysteem; bruikbaar in een tijdperk waarin we ons extra bewust zijn van onze gezondheid in de strijd tegen virussen

Om mezelf aansprakelijk te stellen, heb ik vrienden en familie over mijn plan verteld, dus nu mag ik het geen stof laten vergaren... Ik heb veel te doen, maar de grootste uitdaging is het vinden van de voor poëzie. Favoriete eigen recepten, die heb ik al volop. 

Heb jij ideeën of tips voor me? En zou jij dit boekje kopen of aan de kant laten liggen? Laat het me weten!

Een vleugje michelle-magie voor jouw tekst

Neem contact op

Bel of mail me bij vragen over mijn mogelijkheden of tarieven!